Depremzede öğrenciler Rektör Çomaklı'dan Yaz okulu istiyor

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitimlerine devam eden depremzede öğrenciler Yaz Okulu açılması için talepte bulundular.

Eğitim Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 15:10:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
1620 okunma
Google News

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitimlerine devam eden depremzede öğrenciler Yaz Okulu açılması için talepte bulundular.

Atatürk Üniversitesi dışındaki açıköğretim fakültelerinde Yaz Okulu uygulamasının olduğunu, bunun Atatürk Üniversitesi'nde uygulamaya konulmasını beklediklerini dile getiren depremzede öğrenciler taleplerinde şunları dile getirdiler.


"Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri Olarak Deprem bölgesinde ikamet eden. Yaşanılan büyük doğal afetin sonuçlarından etkilenen  bizler Atatürk Üniversitesi'nden yaz okulu  talep ediyoruz.
Diğer Açıköğretim  Fakülteleri gibi bizler de  Yaz okulundan yararlanmak istiyoruz. Yarım kalan eğitimimizin hakkıyla tamamlanabilmesi ve yapılacak alımlara tercih hakkı doğması için YAZ OKULUNUN AÇILMASI  bizler için şart oldu.

Beklentimiz, doğrudan depremden etkilenen binlerce öğrencinin mağduriyetine engel olunması için tedbir alınmasıdır.. Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın sesimizi duyarak her zaman öğrencinin yanında olduğu gibi bu konuda da bizim sesimizi duyacağına inanıyoruz. "

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.