Başkan Sekmen; "eser ve hizmet siyasetimiz devam edecek"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Başkan Mehmet Sekmen, memleketinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Siyaset Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 15:23:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 4 dk.
573 okunma
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle Cumhur İttifakı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Başkan Mehmet Sekmen, memleketinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Erzurum Havalimanı’nı dolduran binlerce kişi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e yoğun tezahüratlarda bulundu. Yüzlerce araç konvoyundan oluşan karşılamada Erzurum adeta Şehr-ül Eminini bağrına bastı. Atlı spor ekiplerinin de katıldığı konvoyda kentteki tüm sivil toplum kuruluşları Başkan Sekmen’in bulunduğu otobüste kendisine hayırlı olsun temennisinde bulundu. Şehir konvoyu sonrası AK Parti Erzurum İl Başkanlığı önünde vatandaşlara seslenen Başkan Sekmen, “Yeni dönemde vatandaşlarımızın desteğiyle güzel neticeler alacağız. 31 Mart'ın hemen arifesinde Allah'ın izniyle hizmete koyulacağız ve hep beraber imkânlarımız ölçüsünde şehrimizin ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri hep beraber yapacağız” dedi. “Bakanlarımız, milletvekillerimiz, Cumhur İttifakımız ile beraber el ele vererek Erzurum'u büyütmenin Erzurum'u geliştirmenin gayreti içerisinde olacağız” diyen Başkan Sekmen, şunları kaydetti: “Büyük Türkiye'yi, Güçlü Türkiye'yi hep beraber oluşturacağız inşallah… Erzurum'umuzda eser siyasetine devam edeceğiz, ‘Ben değil biz diyerek’ hizmet yapmayı inşallah önümüze koyarak aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Hakk’ın rızasını halkımızın da duasını almaya kararlıyız. İnşallah Mevlamın rızası doğrultusunda iş yapmayı ve halkımızın duası doğrultusunda beklentilere cevap vermeyi bize nasip etsin Rabbim…”

 

“ESER VE HİZMET SİYASETİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu da, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Erdemliler hareketi olarak başlattığı ve 23 yıldır ülkemizin ve milletimizin kaderini kendi kaderi olarak gören AK Parti’mizin belediyecilikte de çıtayı ne kadar yukarı çıkardığı herkesin malumudur. Zirve şehrimizin mimarı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen yeniden adayımız olmuştur. Cumhurbaşkanımız, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi tarafından yeniden aday gösterilen Şehr-ül Eminimiz olarak yeni döneme de damga vuracağına olan inancımız tamdır” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, “Bugün Erzurum'umuzda büyük bir heyecan ve büyük bir aşk vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizi Erzurum'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan etmesinden dolayı Devlet Başkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Biz Erzurum'umuzda bir yandan şehircilik hizmetlerini yerine getirirken bir yandan da tarım ve hayvancılık bir yandan turizm ve bir yandan da sanayileşme hizmetlerini inşallah doruk noktasına çıkaracağız. Ve böylece şehrimizde yaşamanın mutluluğunu huzurunu insanımıza tattıracağız. Ben bize destek veren bizi aday olarak gösteren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere partimizin üst kurullarına ve teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. 7’den 70’e topyekûn ele ele vererek inşallah yeni bir demokrasi destanı daha yazacağız. Ve arkasından da inşallah eser yatırımlarımız artarak devam edecek. Erzurum'un Erzurumluların göstermiş olduğu bu ilgiye hakikaten çok teşekkür ediyorum. Allah'ım bizi utandırmasın bizi mahcup etmesin. Yüce Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Erzurum’a taş üzerine taş koyan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.