Kaymakamı hakkındaki iddialar için inceleme başlatıldı

Palandöken Kaymakamı ve koruma görevlisiyle ilgili bazı yazılı basın organları ile sosyal medya hesaplarında yer alan iddia ve görüntüler üzerine Valilik tarafından idari araştırma ve inceleme başlatıldı.

Gündem Yayın: 17 Eylül 2026 - Perşembe - Güncelleme: 17.09.2026 11:25:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 26 sn.
408 okunma
Google News

Valilikten yapılan açıklamada, 15 Eylül 2026 tarihinde bazı yazılı basın organları ve sosyal medya hesaplarında Palandöken Kaymakamı ile koruma görevlisine ilişkin çeşitli iddialara ve görüntülere yer verildiği belirtildi.

Açıklamada, söz konusu iddia ve görüntülerin tüm yönleriyle araştırılması ve olayın gerçek mahiyetinin ortaya çıkarılması amacıyla Valilik tarafından idari araştırma ve inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.